Produkter til globale fisk florø (5)

Økologisk hvedemel type 750 - 1kg

Økologisk hvedemel type 750 - 1kg

Type 750 hvedemel er fremstillet af Bieszczady-gårde, som har et økologisk certifikat. Dette er en af de mest populære typer mel, der er fremstillet af malet hvedekorn. Hvede, takket være indholdet af protein (gluten), giver bagværk elasticitet og gør dem mindre smuldrede. <strong> sammensætning: </strong> hvede <strong> Næringsværdi pr. 100g </strong> Energi værdi 1450KJ/342kcal - 17%RWS*fedt 1.8g - 2.6%heraf mættede fedtsyrer 0.7g - 3.5%kulhydrater 68g - 26%heraf sukker 0.5g - 0.6%fiber 2.9g BIAL 12G - 24%salt 0.01g - 0.2%*reference fødevareværdi <strong> anvendelse </strong> hvedemel type 750 er perfekt til bagning af brød og alle salte og søde bagværk. Ideel til pandekager, vafler eller som fortykningsmiddel til supper og saucer. <strong> Bemærkninger </strong> Opbevares på et tørt og køligt sted i en tætsluttende emballage.
Mel emballage

Mel emballage

Der findes mange forskellige typer og slags mel på markedet. Afhængigt af dine behov vil vi fremstille emballage, der opfylder dine krav. Vi anbefaler semi-transparent emballage, som gør det muligt at vise et produkt, eller helt trykt emballage med et lag, der beskytter mod sollys.
Kokosflager 250g

Kokosflager 250g

Kokosflager fås fra kødet af kokosnødden, som først tørres og derefter rives til fine flager. Kødet er rigt på næringsstoffer som vitaminer: C, E, K samt B-vitaminer, mineraler: zink, fosfor, magnesium, natrium, kalium, calcium og jern. Kokos og dets afledte produkter (flager, kokoschips, kokosolie) indeholder mættede fedtsyrer. Mættede fedtsyrer af animalsk oprindelse bør begrænses i den daglige kost, men dem fra kokos er bygget op af betydeligt mindre molekyler og omdannes direkte til energi uden at blive lagret i kroppen som fedt. Kokosflager indeholder enorme mængder fiber, som er nødvendigt for en korrekt funktion af fordøjelsessystemet. Der findes også små mængder protein og elektrolytter, som hjælper med at opretholde kroppens syre-base balance. <strong>Ingredienser:</strong> kokosflager&nbsp;<strong>Næringsværdi pr. 100g</strong> Energi værdi 2695kJ/655k
Kokosflager 250g

Kokosflager 250g

Kokosflager fås fra kødet af kokosnødden, som først tørres og derefter gnides til små chips. Kødet er rigt på næringsstoffer som vitaminer: C, E, K og gruppe B, mineraler: zink, fosfor, magnesium, natrium, kalium, calcium og jern. Kokosnød og dens derivater (chips, kokoschips, kokosolie) indeholder mættede fedtsyrer. Mættede animalske fedtsyrer bør begrænses i den daglige kost, men dem der stammer fra kokosnød er lavet af meget mindre molekyler og omdannes direkte til energi uden at ophobe sig i kroppen i form af fedt. Kokosflager indeholder enorme mængder fiber, som er nødvendige for en korrekt fungerende fordøjelsessystem. Her finder du også små mængder protein og elektrolytter, der muliggør kroppens syre-base balance. <strong> Sammensætning: </strong> Kokosflager &nbsp; <strong> Næringsværdi pr. 100g </strong> Energiværdi 2695KJ/655kcal - 33% RWS *63g fedt - 90% Inklusive mættede fedtsyrer 53g - 265% kulhydrater
Speltflager 1000g

Speltflager 1000g

De stammer fra speltkorn, som i polsk køkken har været kendt og brugt i mange år. I lang tid har de været glemt, men nu vender de tilbage til popularitet. Speltkorn spises efter kogning eller rå. De tilsættes til mælk, yoghurt og frugt.